Afmelden  -  Bekijk de online versie
  NHG  

Nieuwsbrief professionals

 
 
 
Nieuwe Voorwaarden & Normen per 1 januari 2016
Nu beschikbaar op onze website
Vanaf 1 januari 2016 gelden weer nieuwe Voorwaarden & Normen voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Deze zijn van toepassing op hypotheekoffertes die vanaf dat moment worden afgegeven. 
» Download de Voorwaarden & Normen 2016-1
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
Belangrijkste wijzigingen in de Voorwaarden & Normen
Op onze website hebben wij de belangrijkste wijzigingen in de Voorwaarden & Normen waarmee u rekening moet houden alvast op een rij gezet. Zo maakt het renteverlies dat ontstaat bij de aankoop van een nieuwbouwwoning vanaf 1 januari 2016 onderdeel uit van de waarde van de woning. Dit betekent dat het makkelijker wordt om deze kosten mee te financieren in een hypotheek.
» Lees wat er nog meer wijzigt
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
Financieel verantwoord woningbehoud
Een woningeigenaar die denkt dat verkopen de enige optie is, dwarsboomt daarmee de zoektocht naar mogelijke oplossingen. Terwijl verkoop van de woning lang niet altijd onvermijdelijk is. Met goed advies en het schetsen van een realistisch perspectief kan volgens NHG veel bereikt worden. Tot die conclusie komt Dylan Dresens, directeur Beleid & Ontwikkeling bij NHG in zijn column.
» Lees de column
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
Goed om te weten!
Vernieuwde website
Onze website is vernieuwd. Hierdoor kunt u onze website eenvoudiger bezoeken via uw mobiele telefoon en tablet. Daarnaast is de navigatie van onze Voorwaarden & Normen vereenvoudigd. U kunt de Voorwaarden & Normen vanaf nu op twee manieren benaderen: via www.nhg.nl, tabblad V&N en via de bestaande URL http://voorwaardenennormen.nhg.nl.
» Lees meer
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin
Copyright © 2015 Nationale Hypotheek Garantie