Afmelden  -  Bekijk de online versie
  NHG  

nieuwsbrief consumenten

 
 
 
Staat u op het punt een huis te kopen?
Houd dan rekening met de nieuwe Voorwaarden en Normen voor NHG

Vanaf 1 juli 2015 gelden nieuwe voorwaarden voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit betekent dat een aantal regels bij het sluiten van een hypotheek met NHG is veranderd. Bepalend hiervoor is of de hypotheekofferte voor of na 1 juli 2015 is afgegeven. De belangrijkste wijziging is de verlaging van de grens voor het verkrijgen van NHG van € 265.000,- naar € 245.000,-.

» Wat zijn de voorwaarden?
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wat betekent de verlaging van de kostengrens voor mij?
Onze afdeling Service & Advies krijgt regelmatig vragen over de voorwaarden van NHG. Op dit moment gaan de meeste vragen over de kostengrensverlaging.
   
Wat mag een woning maximaal kosten bij een NHG-kostengrens van € 245.000,-?
Binnen deze kostengrens wordt altijd rekening gehouden met 6% aan bijkomende kosten. Hierbij kunt u denken aan taxatiekosten, notariskosten, de provisie die u voor NHG betaalt en advieskosten. Wanneer deze 6% aan kosten van het maximale bedrag afgetrokken worden, blijft er een maximaal aankoopbedrag over van € 231.132,-.
» Meer veelgestelde vragen
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
Altijd een hypotheek die past bij uw inkomen
Waarom Nationale Hypotheek Garantie? 
Met NHG beperkt u de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Bovendien bent u met NHG zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Nu, maar ook in de toekomst. Lees in onze consumentenfolder wat de voordelen van NHG zijn, hoe u de garantie kunt afsluiten en welke kosten daaraan zijn verbonden.
» Lees de consumentenfolder
 
Delen
Facebook Twitter LinkedIn
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin
Copyright © 2015 Nationale Hypotheek Garantie