Afmelden  -  Bekijk de online versie
  NHG  

Nieuwsbrief professionals

 
 
 
NHG-kostengrens blijft €245.000
De kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) blijft dit jaar op € 245.000. Hierover heeft het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) overeenstemming bereikt met minister Blok voor Wonen en Rijksdienst. In het licht van de gestegen huizenprijzen wordt de verlaging van de kostengrens per 1 juli naar € 225.000 niet doorgevoerd.
» Lees verder
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Flexwerkers verdienen meer
Frederiek Busweiler, Manager Beleid van het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), stelt in een artikel op www.iir.nl dat het WEW niet om flexwerkers heen kan. "Er zijn de afgelopen jaren steeds meer flexwerkers in Nederland gekomen en op deze ontwikkeling moeten we inspelen. Ook deze groep moet toegang krijgen tot de hypothekenmarkt- en woningmarkt."
» Lees verder
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
De MCD en NHG
Het WEW ontvangt regelmatig vragen uit de markt over de Mortgage Credit Directive (MCD). Over het algemeen zijn de consequenties van deze nieuwe Europese hypothekenrichtlijn op de Voorwaarden & Normen (V&N) van NHG beperkt. Met name het offertemoment is nog onderwerp van gesprek.
» Lees verder
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Interview Arjen Gielen
De crisis heeft volgens Arjen Gielen, algemeen directeur van het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), duidelijk gemaakt wat de uitvoerende organisatie achter de NHG waard is als het echt fout gaat. Maar hoewel de bakens duidelijk zijn verzet, is er volgens hem nog lang geen sprake van een gezonde woningmarkt.
» Lees het interview
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin
Copyright © 2016 Nationale Hypotheek Garantie