Bekijk de online versie
  NHG  

Nieuwsbrief voor professionals - november 2016

 
 
 
Nieuwe NHG kostengrensmethodiek uitgelegd
Met ingang van de Voorwaarden & Normen 2017 geldt een nieuwe methodiek rondom de NHG-kostengrens. Hoe werkt de methodiek? Dat leest u op onze website. Ook kunt u daar een handige rekentool downloaden.
»  Hoe werkt de nieuwe methodiek?
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wat zijn de Voorwaarden & Normen van NHG in 2017?
Per 1 januari 2017 gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe Voorwaarden & Normen. De belangrijkste veranderingen in de regelgeving hebben wij voor u op een rij gezet.
»  Wat wijzigt?
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
'De zzp’er is één van onze nieuwe doelgroepen'
In het vakblad Vastgoed Adviseur licht Arjen Gielen, directeur van het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), toe hoe het WEW inspeelt op nieuwe ontwikkelingen. “Dezelfde missie als vroeger, maar in een sterk veranderde samenleving.”
» Lees het interview
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Investeren in verduurzaming
Bij de aankoop van een woning wordt relatief weinig gebruik gemaakt van de mogelijkheden om direct te investeren in energiebesparende voorzieningen. Wist u dat de mogelijkheden met NHG op dit vlak zeer uitgebreid zijn? Hierover publiceerden wij onlangs een artikel in InFinance Magazine.
» Lees het artikel
 
 
Doe mee aan ons ketenpartneronderzoek
Een goede samenwerking met u, als partner in de keten, vinden wij van groot belang. Wij zijn benieuwd hoe u de samenwerking ervaart en hebben daarom een onafhankelijk bureau gevraagd een korte digitale enquête voor ons uit te voeren. De uitkomsten worden ingezet om onze samenwerking verder te verbeteren. Bent u nog niet benaderd door één van uw collega’s? En wilt u deelnemen? 
» Meld u aan via deze link
 
 
Trainingsaanbod NHG
Het WEW ontwikkelt voor én met de markt een trainingsaanbod, zodat wij samen met onze partners in de hypotheekketen de klant nog beter kunnen bedienen. Sinds september bieden wij  hypotheekadviesorganisaties bijvoorbeeld een incompany training aan over NHG in beheersituaties.
»  Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Online NHG toets vernieuwd
De online NHG toets wordt in een nieuw jasje gestoken. Deze toets waarmee financiële dienstverleners berekenen of hun klant in aanmerking komt voor NHG, krijgt een modernere gebruikersomgeving. De vernieuwde toets is medio december 2016 beschikbaar.
» Lees meer
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin
Copyright © 2016 Nationale Hypotheek Garantie