Bekijk de online versie
  NHG  

Nieuwsbrief voor professionals - oktober 2017
 

 
 
 
Wat zijn de NHG Voorwaarden & Normen in 2018?
Per 1 januari 2018 gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe Voorwaarden & Normen. Het afgelopen jaar ontwikkelden wij, samen met jullie, nieuwe proposities die aantrekkelijk kunnen zijn voor onze gezamenlijke klanten. In de Voorwaarden & Normen 2018-1 komen deze en andere innovaties terug, waardoor NHG nog beter aansluit op klant- en marktwensen.
» Dit zijn de V&N 2018-1
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Klaar voor het nieuwe jaar: NHG-toolkit voor adviseurs
Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur: een jaar met nieuwe mogelijkheden voor kopers en woningeigenaren. Ben jij er al klaar voor? Met de NHG-toolkit helpen we je graag op weg bij het geven van een passend hypotheekadvies.
» Naar de toolkit
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
"Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is met NHG"
Meer dan 200 hypotheekadviseurs en medewerkers bij geldverstrekkers volgden het afgelopen jaar de training Acceptatie NHG-financiering. Ook Ellen Visscher, financieel adviseur bij Berends & Slump, nam deel. Wat zijn haar ervaringen?
» Lees het interview
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Poll: adviseer jij klanten over woningverduurzaming?
Uit recent onderzoek van Vereniging Eigen Huis komt naar voren dat 63% van de woningkopers vindt dat de hypotheekadviseur zou moeten adviseren over de financiering van woningverduurzaming. In de praktijk komt dit onderwerp in minder dan 20% van de hypotheekadviesgesprekken aan de orde. Informeer jij klanten over de financiering van energiebesparende voorzieningen?

 

 
 Altijd

 
      
  Nooit

  
            Anders, namelijk

                                   
                                                                    

    Alleen als klanten ernaar vragen
   
Alleen als ik mogelijkheden zie voor een klant
   
         
 
 
Energiebesparing is wereldwijd noodzakelijk
Dylan Dresens: "Vorig jaar november schreef ik in mijn column voor InFinance: ik zou verwachten dat het investeren in energiebesparende voorzieningen standaard onderdeel uitmaakt van een adviesgesprek tussen de hypotheekadviseur en de klant."
» Lees de column
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Fonds Duurzaam Funderingsherstel van start
Woningeigenaren die te maken krijgen met funderingsproblemen kunnen vanaf nu een lening afsluiten bij het Fonds Duurzaam Funderingsherstel om urgent funderingsherstel te financieren. Bij woningen waar al sprake is van een hypotheek met NHG wordt ook de funderingslening met NHG verstrekt.
» Goed om te weten
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2017 Nationale Hypotheek Garantie