Dit mag in 2018 niet ontbreken in je hypotheekadvies

Afmelden  -  Bekijk de online versie
  NHG  

Wij wensen je een succesvol 2018!

 
 
 
Dit mag in 2018 niet ontbreken in je hypotheekadvies
Inspiratie video

Per 1 januari gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe regels. Samen met de markt ontwikkelden wij aantrekkelijke proposities voor woningeigenaren en kopers. In de Voorwaarden & Normen 2018-1 komen deze en andere innovaties terug. Welke 5 mogelijkheden van NHG mogen dit jaar niet ontbreken in je hypotheekadvies?
»Bekijk de video
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Raadpleeg de Voorwaarden & Normen eenvoudig online
Wat zijn de Voorwaarden & Normen 2018-1?
Wist je dat je de actuele Voorwaarden & Normen van NHG gemakkelijk kunt raadplegen via de V&N-omgeving op onze website? Hier vind je ook een tab voor toelichtingen op de normen en de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je toch nog vragen omtrent de NHG-acceptatie? Dan schakel je eenvoudig met ons Service Centre via de chatfunctionaliteit.
» Meteen aan de slag
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Kostengrenstool: bepaal de maximale NHG-lening
Methodiek kostengrens NHG 2018

Voor het gemak hebben wij een tool ontwikkeld die gebruikt kan worden om te bepalen of een bepaalde situatie dit jaar haalbaar is onder NHG en wat dan het maximale hypotheekbedrag onder NHG wordt. De tool is momenteel alleen geschikt voor bestaande bouw.
» Download de tool (xlsx)
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Spijker dit jaar je NHG kennis bij: volg een training
Training Woningbehoud

Ook in beheersituaties speel je als adviseur een belangrijke rol. Bijvoorbeeld door te helpen voorkomen dat klanten hun woning in de verkoop moeten zetten. Meer hierover komt aan bod tijdens onze training Woningbehoud.
» Meer info en aanmelden
 
Training Acceptatie NHG-financiering

Wat zijn alle mogelijkheden van NHG? Hoe help je klanten zo goed mogelijk bij het afsluiten van een verantwoorde hypotheek? Deze vragen staan centraal in de training Acceptatie NHG-financiering.
» Meer info en aanmelden
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2018 Nationale Hypotheek Garantie