Afmelden  -  Bekijk de online versie
  NHG  

Nieuwsbrief - april 2018

 
 
 
Duurzaam wonen voor iedereen
Er zitten veel voordelen verbonden aan het duurzamer maken van je huis. Zo krijg je er meer wooncomfort voor terug en lever je een positieve bijdrage aan het milieu! Maar wat misschien nog wel de grootste aanleiding kan zijn om je woning energiezuiniger te maken, is het financiële voordeel dat je hier uit kunt halen. De energierekening wordt hier namelijk door verlaagd, waardoor je maandlasten ook zullen afnemen. Daar komt ook nog bij dat je woningwaarde doorgaans zal stijgen.

Ben jij geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw woning, maar weet je nog niet precies hoe? Lees dan deze nieuwsbrief en het gratis boekje vol inspiratie, die volledig in het teken staat van woningverduurzaming!
 
Delen
 
Wist jij dit al over het Energiebespaarbudget?
Dat je een verantwoorde aanvullende lening kan afsluiten voor het verduurzamen van je woning? Dat je daarmee je woonlasten kan verlagen? Dat je bij het energiebespaarbudget nog niet vooraf definitief hoeft vast te leggen welke maatregelen je wilt nemen? Nieuwsgierig hoe dit werkt? We vertellen je graag hoe dit precies in zijn werk gaat!
 » Werkwijze
 
 
Alles over energiebesparende maatregelen 
Naast de bekende HR-ketel en zonnepanelen zijn er nog veel meer soorten energiebesparende maatregelen die in aanmerking komen voor het verkrijgen van een aanvullende financiering. Benieuwd welke dit precies zijn en hoeveel je extra kan lenen bij het verduurzamen van je woning?
» Alles wat je wilt weten
 
 
Ook bij nieuwbouw? Ja!
Vaak wordt gedacht dat er bij een nieuwbouwwoning geen ruimte is voor een aanvullende lening voor extra energiebesparende maatregelen. Dit misverstand helpen we graag uit de weg. Ondanks dat nieuwbouwwoningen al energiezuinig opgeleverd moeten worden, is er wel degelijk extra leenruimte om je woning nog energiezuiniger te maken.
» De spelregels
 
 
Meer weten, bekijk het gratis boekje vol inspiratie?
Wil je al deze informatie nog eens rustig nalezen? Dan adviseren we je om het inspirerende en verhelderende digitale boekje ‘Haal meer energie uit je hypotheek’ te downloaden. 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin
Copyright © 2018 Nationale Hypotheek Garantie