NHG  

nieuwsbrief - mei 2017

 
 
 
"Ik weet nu hoe ik moet handelen in een beheersituatie"
Interview met Jan van Tol, deelnemer training Woningbehoud met NHG

Hypotheekadviseurs kunnen voor hun klanten een belangrijke rol spelen in beheersituaties. Bijvoorbeeld om te helpen voorkomen dat klanten hun woning in de verkoop moeten zetten. Meer hierover komt aan bod tijdens de interactieve training Woningbehoud met NHG, die wij vorig jaar lanceerden. Inmiddels hebben al circa 150 professionals de training gevolgd. Ook Jan van Tol, hypotheekadviseur en eigenaar Van Tol Financiële service, nam deel.

Van Tol: “In de reguliere verplichte trainingen voor adviseurs komen de mogelijkheden in beheersituaties nauwelijks aan bod. De training Woningbehoud met NHG was dus een mooie kans om mijn kennis over deze thematiek te vergroten.

De training geeft je als adviseur inzicht in wat je nog meer kunt betekenen voor je klanten, naast het adviseren over een passende hypotheek. Als je een klant hebt die in de problemen zit, dan weet je dat er meer mogelijk is dan gedwongen verkoop. De training is absoluut een goede aanvulling op de verplichte kost.

Een voordeel is ook de mix van deelnemers. De andere deelnemers waren onder andere medewerkers Beheer bij geldverstrekkers, medewerkers van SVN en hypotheekadviseurs. Daardoor wordt duidelijk wat iedere partij in het proces bij een life event kan betekenen. Het verraste mij dat de verschillende partijen zoveel kunnen doen om woningbehoud voor een klant te realiseren!

Of ik de opgedane inzichten al heb toegepast? Het is gelukkig nog niet aan de orde geweest, maar het neemt niet weg dat ik het nu weet. Dus als er zich een situatie zich voordoet en er klopt een klant bij mij aan, dan weet ik nu hoe ik moet handelen.”
 

» Meer over de training Woningbehoud met NHG
» Bekijk het complete NHG trainingsaanbod
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin
Copyright © 2020 Nationale Hypotheek Garantie