NHG voor verantwoord wonen Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #1
28 maart 2019
Zie jij kansen voor verduurzaming van je woning?
Help ons dan door deelname aan onze enquête over woningverduurzaming

Het doel van deze enquête is om na te gaan of je voldoende informatie hebt gekregen om je woning te verduurzamen.
Met jouw antwoorden kunnen we onze dienstverlening richting de hypotheekadviseur verbeteren.

Alvast veel dank voor je reactie!
» Ik zie kansen
 
Delen
 
 
Expertise NHG bundelt krachten betrokkenen woningexplosie Den Haag
Hoe NHG kan helpen
Enkele weken geleden vond er aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag een explosie plaats waarbij 9 woningen zwaar beschadigd raakten. Van deze 9 woningen zijn er 5 met NHG gefinancierd. Reden voor ons om nader onderzoek te doen en te kijken of wij als NHG iets unnen betekenen richting bewoners, VVE's en financiers. 

In dit geval blijkt dat de woningen zijn ondergebracht onder 2 VVE’s en wel 4 verschillende geldverstrekkers. Gelukkig blijken beide VVE's actief en goed verzekerd zodat herbouw en herstel gegarandeerd is. Met zoveel partijen kunnen consumenten en geldverstrekkers al gauw het overzicht verliezen. Doordat NHG intensief contact heeft met geldverstrekkers en verzekeraars kunnen wij de communicatie versimpelen en vergemakkelijken.

Met geldverstrekkers, VVE’s en bewoners is daarom afgesproken dat alle vragen met betrekking tot de lopende financieringen (de hypotheeklasten lopen immers door) bij ons terecht komen. Daarmee maken we het voor alle partijen overzichtelijk, en dragen we bij aan een goede afhandeling en snel herstel of herbouw van de woningen.
Meer weten wat NHG voor jou kan betekenen?
 
Delen
 
 
NHG folder 2019
Bekijk de mogelijkheden van NHG
Verantwoord lenen en prettig wonen met NHG. In de consumentenfolder NHG 2019 lees je alles over de hypotheek die bij jou past, het vangnet van NHG en de mogelijkheden om je huis te verduurzamen.
» folder
 
Delen
 
 
Wist je dat
De NHG premie aftrekbaar is?
Voor een hypotheek met NHG betaal
je één keer een borgtochtprovisie, in de volksmond ‘NHG-premie’, van 0,9% over het totale hypotheekbedrag. Omdat de NHG-premie aftrekbaar is van de belasting én je met NHG vaak een lagere rente betaalt, heb je deze kosten snel terugverdiend.
Bekijk alle informatie en bereken wat jij kunt lenen.
» Lees meer
 
Delen
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2019 Nationale Hypotheek Garantie