Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #2
29 juli 2019
Heb je NHG en ga je uit elkaar of scheiden?
Woningbehoud is vaak mogelijk!
Onderzoek van NHG en Munt wijst uit dat maar één op de vijf mensen rekening houdt met de mogelijkheid van een scheiding bij het afsluiten van de hypotheek. Ga je toch uit elkaar of scheiden, dan zijn er vaak zorgen over woonruimte. Maar als de hypotheek is afgesloten met NHG, dan zijn er diverse mogelijkheden om in het huis te blijven wonen. Carla Muters, bestuurder van NHG: “Het is natuurlijk hartstikke zonde als het mogelijke vangnet waar je recht op hebt niet wordt benut. Daarom is het goed om je bij het afsluiten van de hypotheek met NHG goed te laten informeren over de mogelijkheden. Dan zal je er eerder bewust van zijn op het moment dat je het vangnet nodig hebt.”
» Lees meer
 
Delen
 
 
Een energiezuinig huis? Nu kan het!
Wist je dat je de kosten van energiebesparende maatregelen mee kan financieren in een hypotheek met NHG? Handig als je je aan het oriënteren bent op een hypotheek voor een nieuwe woning, als oversluiten nodig is of als je de hypotheek wilt verhogen voor een verbouwing. Duurzame verbeteringen aan je huis leveren namelijk vaak lagere woonlasten op. Bovendien krijg je meer wooncomfort én draag je bij aan een beter klimaat.
» Lees meer
 
Delen
Energie én geld besparen met NHG
Lagere woonlasten, dat willen we allemaal! Je kunt op veel manieren energie én geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van een spouwmuur. Dat kost eenmalig €2100, en levert een besparing op van €550 per jaar, uitgaande van een gemiddelde eengezinswoning met drie bewoners en gebruik van een HR­combiketel. Het digitale boekje ‘Haal meer energie uit je hypotheek’ zet de mogelijkheden op een rij en geeft je inspiratie voor verduurzaming van je woning.
» Lees meer
 
Delen
 
Ook met flexibel inkomen een hypotheek 
De Perspectiefverklaring biedt een oplossing
Voor uitzendkrachten met een flexibel inkomen is het vaak lastig om in aanmerking te komen voor een hypotheek. De Perspectiefverklaring biedt echter een oplossing. Wanneer je als uitzendkracht een Perspectiefverklaring aanvraagt, kun je in aanmerking komen voor een hypotheek. Sinds kort mogen veel meer uitzendbureaus Perspectiefverklaringen verstrekken, waardoor het voor een grotere groep uitzendkrachten met flexibel inkomen mogelijk wordt een hypotheek te krijgen.
» Lees meer
 
Delen
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2019 Nationale Hypotheek Garantie