Het belangrijkste NHG nieuws op een rij Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
18 september 2020
Starters opgelet!
Als starter is het niet makkelijk om een huis te kopen in de huidige woningmarkt. Het woningaanbod is laag en de concurrentie voor een huis vaak groot. Dit kan NHG helaas niet oplossen. We kunnen wel zorgen dat jij de belangrijkste informatie over NHG voor starters goed kunt vinden. We hebben deze voor jou verzameld op één pagina.
 
Op de nieuwe pagina vind je onder andere informatie over wat je aan NHG hebt, zoals dat NHG je bijstaat als je je huis niet meer kunt betalen en dat je korting krijgt op je rente. Verder lees je ook welke regelingen NHG heeft die jou als starter kunnen helpen. Zoals kopen met een starterslening en een huis kopen zonder dat je een vast contract hebt. Ontdek wat NHG voor jou als starter kan betekenen: 
» Lees meer
 
 
 
Tip: duurzaam rendement vergelijken
 
Wil jij je woning verduurzamen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Milieu Centraal vergelijkt het rendement van verschillende energiebesparende maatregelen en laat zien wat de financiële voordelen van verduurzaming zijn.
» Lees meer
 
 
 


LEF en NHG
NHG is al sinds 2012 sponsor van Stichting LEF. LEF heeft een mbo-lesprogramma, waarmee jongeren in de leeftijd van 15-22 jaar verantwoordelijk met geld leren om te gaan. Als sponsor van LEF vinden wij het belangrijk om mee te doen met de Finance Run. We dragen daarmee bij aan een mooi doel. Daarnaast is het goed voor onze zichtbaarheid bij ketenpartners en is het een ideaal netwerkmoment: alle lopers en toeschouwers zijn werkzaam in de financiële sector.  

Aan de slag als gastdocent?
 
Naast de Finance Run zijn er andere manieren om je in te zetten voor LEF. Iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening en zich belangeloos wil inzetten, kan zich aanmelden om gastdocent te worden. Als je docent wordt, krijg je een training waarin je de ins & outs van het LEF onderwijsprogramma leert kennen én begeleid wordt in je eerste stappen tot gastdocent. Na de training word je samen met een collega gastdocent ingepland om een lesblok te verzorgen op één van de deelnemende ROC’s, waar je minstens 2 maal per jaar (een serie van) 3 modules verzorgt. 
 
» Lees meer
 
 
 
Arbeidsmarktscan bekroond met Gouden Lotus Award
De Arbeidsmarktscan is door adviseurs genomineerd voor de Gouden Lotus Award voor de meest innovatieve dienst aan consumenten. Met de Arbeidsmarktscan wordt niet alleen gekeken naar de huidige contractvorm en wat iemand verdient, maar wordt ook naar het perspectief op de arbeidsmarkt gekeken.  Dit is het resultaat van een succesvolle samenwerking met diverse marktpartijen en daar zijn we trots op!
» Lees meer
 
 
Wist je dat...NHG je kan helpen met woningbehoud?
Uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van de woningeigenaren weet dat NHG hulp kan bieden als je buiten jouw schuld je woning moet verkopen en er een restschuld overblijft. Maar wist je dat NHG er ook alles aan doet om de woning te behouden, als jouw lening op een gegeven moment lastig betaalbaar wordt of dreigt te worden? In zulke situaties kan NHG je namelijk samen met je bank helpen om je lening weer betaalbaar te maken. Zo kan een verkoop voorkomen worden! 
» Lees meer
 
Heb je feedback?
Wij willen graag verbeteren en samen met de markt groeien om verantwoorde woonfinanciering voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te stellen. 
Door ons feedback te geven, vragen te stellen kunnen we groeien en relevante content bieden.
Help je mee? klik dan op een duimpje en laat je feedback en/of vraag achter.
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2020 Nationale Hypotheek Garantie