INFOBULLETIN OPERATIONS NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Operations NHG
 
Editie #1
7 juli 2021
Het team achter de schermen
Beste relatie,

Welkom! Met trots presenteren wij het 1e Infobulletin van het team Operations NHG!  

Wij zoeken als expertteam Operations graag samen met jou naar de beste oplossing voor consumenten met financiële stress of life-event problemen. Dit kan binnen de bestaande regelgeving of juist met maatwerk. Daarnaast zijn wij de ‘ogen en oren’ van NHG- ontwikkelteams, die met onze input aan de slag gaan met het (door)ontwikkelen van tools en producten. 

Wil je meer weten? Klik dan hier om je persoonlijk aan te melden voor dit infobulletin. Dan ontvang je het volgend infobulletin persoonlijk. 

Heb je vragen of ideeën, neem dan contact op met ons team op (030) 5500 520 en vraag naar Jeroen, René, Marcel, Gerrie, René of Sandra of stuur een e-mail naar operations@nhg.nl.
 
 
Uitstel van executie wordt woningbehoud
Voor het eerst in de geschiedenis loopt het programma "Uitstel van executie" niet af in de verkoop maar heeft het geleid tot het behoud van de woning. Dit is een mooi voorbeeld hoe we met een gezamenlijke inspanning van de geldverstrekker en NHG woningbehoud kunnen realiseren.

Een fragment uit deze aflevering kan je hier zien. Martijn zegt hierin: “Dit komt niet vaak voor”. Onze uitdaging is om samen met jullie deze mooie oplossingen vaker voor te laten komen. Heb jij een klant met financiële problemen en heb je meer nodig dan de al beschikbare oplossingen, neem dan contact op met ons. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.
» Bekijk het fragment
 
 
Is de NHG-toets ook geschikt bij relatiebeëindiging?
 
De Beheertoets berekent of de lening nog betaalbaar is voor de consument bij relatiebeëindiging. De beheercriteria vormen de basis voor deze Beheertoets. Het komt ook regelmatig voor dat naast hoofdelijk ontslag ook een bedrag moeten worden vergoed aan de vertrekkende partner. Hiervoor kan een aanvullende lening worden afgesloten. NHG staat vanaf de V&N 2020 toe dat de aanvullende lening voor uitkoop van de vertrekkende partner op beheercriteria wordt getoetst, indien dit niet haalbaar is op acceptatiecriteria. In het overzicht vind je eenvoudig terug wanneer je welke toets kan gebruiken en de belangrijkste aandachtspunten. 
» Bekijk het overzicht
 
 
 
Waar wil jij meer over lezen? 
Laat het ons weten, dan besteden we hier in volgende infobulletins aandacht aan. 
  • Inkomen in beheer 
  • Aflossingsvrij in beheer 
  • Of geef zelf een onderwerp aan
» kies hier de onderwerpen
 
 
Meld je aan voor onze Nieuwsbrief
En blijf op de hoogte van al het nieuws vanuit afdeling operations NHG
» Meld je aan  
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2021 Nationale Hypotheek Garantie