Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #3
1 oktober 2021
Wat als je jouw hypotheek niet meer kunt betalen?
Krijg hulp bij een ingrijpende verandering in je leven
Uit recente cijfers blijkt dat relatiebeëindiging de meest voorkomende reden is om een beroep te doen op NHG. Maar ook andere ingrijpende veranderingen in je leven, zoals het overlijden van je partner of het verlies van je baan, kunnen er voor zorgen dat je de hypotheek misschien niet meer kunt betalen.

Wil je wel graag in je woning blijven wonen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je hypotheekadviseur of geldverstrekker, dan is hulp direct mogelijk. Er wordt dan, eventueel samen met NHG, gezocht naar een verantwoorde manier om de hypotheek aan te passen en deze zo weer voor jou betaalbaar te maken. Uiteraard verschillen de mogelijkheden per situatie en is het soms onvermijdelijk dat je de woning moet verkopen. Als er dan sprake is van een restschuld, dan kan NHG deze onder bepaalde criteria kwijtschelden.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het wel van belang om direct in actie te komen bij (mogelijke) betalingsproblemen. 
» Lees meer over hulp bij betaalproblemen
 
 
 
Met isolatie bespaar je energie én win je comfort
De Nationale Isolatieweken zijn van start gegaan, gelijk met de start van het stookseizoen.  
Als je huis goed geïsoleerd is, verbruik je minder energie. En dat is prettig, zeker nu de kosten van energie - zoals gasprijzen - flink stijgen. Een ander voordeel van isolatie is dat het in huis aangenamer aanvoelt. Je profiteert van warmte in de winter en een koel huis in de zomer.
Doe de check op Milieu Centraal en ontdek hoe goed jouw huis geïsoleerd is, en wat je kunt doen om dak, muren, ramen of vloer beter te isoleren.
» Doe je check
 
 
 
Ben je ondernemer en wil je een hypotheek af- of oversluiten?
Er is meer mogelijk dan je denkt!
Als ondernemer heb je wellicht het idee dat er nu weinig mogelijkheden voor je zijn door de impact van de coronacrisis op je bedrijf.  Er is meer mogelijk dan je denkt.  Als je tijdelijk wat minder inkomen hebt gehad, hoeft dit geen belemmering te zijn voor een hypotheek. Voor ondernemers die getroffen zijn door de crisis is er een maatwerkoplossing bij het verkrijgen van een hypotheek met NHG.  

Vraag je adviseur of je rekenexpert om meer informatie. Of lees hier meer over de Inkomensverklaring Ondernemer
 
 
Poll: hypotheek op maat?
De maximale hoogte van een hypotheek wordt berekend op basis van het inkomen dat iemand heeft en de waarde van de woning. De inzet van data en digitalisering maakt het mogelijk om meer maatwerk toe te passen bij een hypotheek berekening. Zo wordt op dit moment bekeken of een hypotheekberekening gebaseerd op betaaldata van je bankrekening mogelijk is. Het voordeel hiervan is, dat voor de berekening dan wordt gekeken naar je werkelijke maandelijkse uitgaven. Dit geeft een realistisch beeld van wat er dan ‘overblijft’ voor het hypotheekbedrag dat je maandelijks kwijt bent.

Zou jij je betaalgegevens delen met een bank als je daardoor een beter passende hypotheek kan krijgen? Dit kan betekenen dat je meer, maar misschien ook minder kan lenen t.o.v. de huidige mogelijkheden.
» Ga naar de poll
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2021 Nationale Hypotheek Garantie