Expertinformatie voor beheerprofessionals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Expertinformatie voor beheerprofessionals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Infobulletin Operations
 
Editie #2
19 oktober 2021
Leuk dat je je hebt aangemeld voor ons infobulletin!
Via de poll hebben lezers aangegeven meer te willen weten over ‘aflossingsvrij in Beheer’; lees meer hierover in het tweede item. Maar eerst: spotlight op ons teamlid René! Tot slot geven we je nog een sneak preview van de uitleganimatie over het indienen van een Verzoek Uitzondering in Beheer via Mijn NHG.

Heb je vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op via 030 5500 520 en vraag naar Jeroen, René, Marcel, Gerrie, René of Sandra. Of stuur een mail naar operations@nhg.nl.

Tot horens!

Groet,
Team Operations NHG
 
 
Maak kennis met... René van der Heeft
‘Als klantmanager ben ik voor een aantal geldverstrekkers het aanspreekpunt voor operationele zaken. Mijn expertise ligt in het actieve en preventieve beheer.’

Dagelijkse kost
‘Door in een zo vroeg mogelijk stadium met adviseurs en de geldverstrekkers te klankborden, krijg ik inzicht in hoe we de eindconsument het beste kunnen helpen. Zo zijn de termen beheertoets en het herstructureren van de lening dagelijkse kost voor mij. Het geeft mij keer op keer een enorme boost om in de gesprekken de juiste instrumenten onder de aandacht te brengen, om daarmee woningbehoud te realiseren. Klantbelang staat bij mij hoog in het vaandel.

Goed benaderbaar
‘De open cultuur en de prettige sfeer bij NHG geven mij een goed gevoel. Er is hier zelfs een speciaal team voor aangewezen. Zij zorgen ervoor dat we elkaar veelvuldig opzoeken. Met succes, de onderlinge afstand van de teams binnen onze organisatie is klein. Het is prettig werken in deze collegiale omgeving, doordat de lijntjes kort zijn en iedereen goed benaderbaar is.

En goed benaderbaar, dát willen we ook zijn voor onze relaties!

Wil je jouw klant zo optimaal mogelijk helpen met woningbehoud en zie je zo één, twee, drie niet precies de oplossing? Wacht dan niet, maar neem telefonisch contact op met NHG. Wij staan voor je klaar om jou, en daarmee de klant, de juiste richting te geven.’
 
 
 
Expertinfo: Aflossingsvrij in Beheer
We ontvangen iedere dag veel vragen. Gelukkig maar! Want van kennis delen, worden we allemaal wijzer. Daarom willen we het antwoord op de meest gestelde vragen ook met jou delen.
Wil je na het lezen meer weten? Neem gerust contact met ons op! 

Vraag: Is een aflossingsvrije hypotheek mogelijk in beheersituaties?
Het antwoord hangt af van de situatie. Het is namelijk alleen mogelijk als er een eigenwoningschuld was op 31-12-2012. En daarnaast in zeer specifieke gevallen. De belangrijkste voorwaarden hebben we helder voor je samengevat in een kort artikel.
» Lees hier verder
 
 
 
Update: Uitzondering in Beheer
Het wordt eenvoudiger om een maatwerkoplossing te vinden voor jouw klant 
Een ingrijpende verandering in het leven van een geldnemer, zoals een relatiebreuk of het overlijden van een partner, kan impact hebben op de betaalbaarheid van de lening. De Beheertoets toont dan aan of herstructurering van de lening een optie is.

Mogelijk is de uitslag negatief. Dat betekent niet, dat er niets anders mogelijk is. Overleg in zo’n situatie altijd met ons!

Je kunt mogelijk met behulp van een Uitzondering in Beheer, ook wel bekend als VUB, de lening verantwoord voortzetten. Het indienen van dít verzoek kan vanaf vandaag eenvoudig via Mijn NHG. Via enkele heldere stappen deel je gemakkelijk de benodigde informatie via het portaal, zodat wij aan de slag kunnen met jouw verzoek.

Via onderstaand plaatje kun je de uitleganimatie bekijken over deze nieuwe mogelijkheid. Liever contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Dat mag ook!
 
 
 
Dien jij wel eens een verzoek Uitzondering in Beheer in?
  • Ja, regelmatig
  • Ja, soms
  • Nee, nooit
» Laat het ons weten, daar leren we van!
 
 
Nog geen abonnee? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van al het nieuws vanuit de afdeling Operations  van NHG
» Meld je aan  
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2021 Nationale Hypotheek Garantie