Expertinformatie voor beheerprofessionals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Expertinformatie voor beheerprofessionals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Infobulletin Operations
 
Editie #3
15 december 2021
Hierbij ons derde infobulletin!

In dit bericht vind jij speciale informatie, die interessant is voor jou als ketenpartner. We hopen dat deze informatie jou helpt, maar ook dat je contact met ons opneemt als je ergens meer over wilt weten!  

Bel naar 030 5500 520 en vraag naar Jeroen, René, Marcel, Gerrie, René of Sandra. Of stuur een mail naar operations@nhg.nl. We horen graag van je.

Team Operations NHG

 
Maak kennis met... Jeroen Tausent 
‘Als klantmanager heb ik veel contact met geldverstrekkers. Zij kloppen bij Operations aan, wanneer ze bij een klant met betalingsproblemen een oplossing willen inzetten, die de NHG regelgeving niet ondersteunt. Gelukkig kunnen we dan oplossingen op maat leveren!’ 

Nieuwe diensten ontwikkelen 
Bij Operations werk ik één dag in de week. De andere vier dagen zet ik mij in voor het NHG ontwikkelteam Behoud en Vangnet. Dit team onderzoekt hoe wij, samen met geldverstrekkers, de markt nog beter kunnen ondersteunen bij het helpen van klanten met (mogelijke) betalingsproblemen. Ik help mee met het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten om dit voor elkaar te krijgen. 

Samenwerken
Het leuke aan werken bij NHG is de diversiteit aan contacten én werkzaamheden. En natuurlijk - niet te vergeten - de collega’s! Kortom, ik krijg energie van samenwerken, met collega’s en zeker ook met geldverstrekkers. Dus bel vooral wanneer je twijfelt aan een mogelijke oplossing of gewoon even wilt sparren! 
 
Groet,  
Jeroen 

PS. In het vorige infobulletin stelde mijn collega René zich aan je voor. Lees het hier terug.
 
 
Expertinfo: Het toetsinkomen van een flexwerker 
Jullie bellen, chatten en mailen ons (gelukkig!) elke dag met vragen. Hieronder vind je het antwoord op een vraag die regelmatig gesteld wordt. Wil je na het lezen meer weten? Neem gerust contact met ons op! 
 
Vraag: Mag ik bij een beheersituatie een werkgeversverklaring van een flexwerker hanteren om het toetsinkomen te bepalen? 
Dat mag, tenzij:  
  1. De werkgever geeft op de werkgeversverklaring aan, dat hij of zij voornemens is om het dienstverband te beëindigen, of  
  2. De werkgeversverklaring zegt dat de resterende looptijd van de arbeidsovereenkomst minder dan twee maanden is.
De volledige uitleg hebben we helder voor je samengevat in een kort artikel. 
» Lees hier verder
 
 
Nieuw: Handleiding NHG Beheertoets 
Lees als eerste de vernieuwde tutorial!

Om professionals beter te bedienen, worden de handleidingen in het NHG portaal de komende tijd geüpdatet. Zo las je eerder al over onze nieuwe animatie over het Verzoek Uitzondering in Beheer. 

Ook voor de NHG Beheertoets is een nieuwe tutorial ontwikkeld, in samenwerking met professionals uit de keten. Binnenkort is deze op Mijn NHG te vinden. Als lezer van het infobulletin geven we je graag een sneak preview; je kunt de handleiding via de link onder dit bericht alvast bekijken.

De Beheertoets kan gebruikt worden als een geldnemer te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis, zoals het eindigen van een relatie, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige inkomensdaling.  
 
Draagkracht maandlasten  
Met de Beheertoets wordt op basis van het inkomen vastgesteld wat het maandbedrag is, dat de geldnemer aan hypotheeklasten mag dragen. De NHG Beheertoets kan ook worden gebruikt voor niet-NHG leningen, en geldt in de markt als standaard vanwege haar betrouwbare berekeningen. 

» Bekijk hier alvast de sneak preview!

 

 
 
Wat vind je van dit infobulletin?
 
Nog geen abonnee? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van al het nieuws vanuit de afdeling Operations  van NHG
» Meld je aan  
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2021 Nationale Hypotheek Garantie