Informatie voor over een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #1
1 april 2022
Nieuw: het digitale NHG-certificaat
Makkelijker te bewaren en een stuk duurzamer!
Heb je de afgelopen maanden een hypotheek met NHG afgesloten? Dan ontvang je binnenkort een welkomstbrief met informatie over NHG. In deze brief vind je vanaf komende maand ook een link naar een digitaal NHG-certificaat; de bevestiging van jouw hypotheekgarantie. Het digitale certificaat vervangt het papieren NHG-certificaat. 

Het digitale NHG-certificaat kun je eenvoudig downloaden op je computer en kan van pas komen als je met NHG, jouw geldverstrekker of adviseur contact hebt over jouw hypotheek met NHG.

Ook bestaande klanten die geen certificaat (meer) hebben en dit graag willen kunnen een digitaal exemplaar opvragen. Neem contact met ons op via info@nhg.nl, dan zorgen we dat je dit ontvangt.

Ben je benieuwd hoe je een digitaal certificaat opvraagt? We hebben een animatie gemaakt waarin je kunt zien hoe dit in z’n werk gaat.
» Bekijk de uitleganimatie
 
 
 
Als duurhuurder meer kans op een koopwoning met NHG
Vraag je adviseur naar de mogelijkheden
Huurders die meer dan drie jaar hoge huurlasten hebben en door de standaard hypotheekregels geen hypotheek kunnen krijgen hebben nu de mogelijkheid om toch een eigen huis te kopen.

Om in aanmerking te komen, is het van belang dat je in ieder geval minstens 36 maanden een woning huurt. Ook kun je aantonen dat je deze huur kan betalen, zonder dat je hiervoor je spaargeld gebruikt.

Als duurhuurder kun je terecht bij Aegon, BLG Wonen, ING en Florius. 
» Bekijk of je in aanmerking komt
 
 
 
Meer gemak met de Inkomensbepaling Loondienst
Sneller zekerheid over je hypotheek
Je koopt een huis. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je hypotheek rond hebben. Dat is nog niet zo eenvoudig, gezien de veelheid aan documenten die je moet aanleveren bij de hypotheekverstrekker.
Bij NHG willen we dat consumenten zo snel mogelijk zekerheid hebben, dus ook na het aanvragen van een hypotheek. Dat kan door data te gebruiken die al beschikbaar is.

Zo is er de Inkomensbepaling Loondienst (IBL) als alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL maakt, met jouw toestemming, gebruik van data uit MijnUWV. Hiermee wordt je inkomen voor het berekenen van de maximale hypotheek sneller en makkelijker vastgesteld en aangeleverd. Hiermee behoort een foutief of onvolledig ingevulde werkgeversverklaring, waarmee je weer terug moet naar je werkgever, tot de verleden tijd. 
» Meer over de Inkomensbepaling Loondienst
 
 
 
Wist je dat
30% kostenbesparing mogelijk is?
Als woningeigenaar kun je tot 30 procent van de kosten terugkrijgen met de ISDE-subsidie als je je huis laat isoleren. Dit is mogelijk als je 2 of meer isolatiemaatregelen neemt. Met de subsidie verdien je de kosten van deze maatregelen in 3 jaar terug en heb je structureel een lagere energierekening.

Ben je van plan om dit jaar je hypotheek over te sluiten of denk je aan een verhoging van de hypotheek om kwaliteitsverbeteringen door te voeren? Dan is het goed om te weten dat je energiebesparende maatregelen tot 6 procent bovenop de woningwaarde kunt meefinancieren
» Lees meer over de ISDE subsidie
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2022 NHG