Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #2
17 juni 2022
Stijgende energieprijzen
Wat kun jij doen?
De stijgende energieprijzen raken ons allemaal, en de verwachting is dat we langere tijd vastzitten aan de hoge energieprijzen. Het kan zijn dat je hierdoor zelfs betaalproblemen krijgt. Lees welke mogelijkheden er zijn als je in betaalproblemen komt en wat je kunt doen om deze vóór te zijn.  
» Lees meer
 
 
 
Weet wat NHG voor jou kan betekenen
Bekijk de animatie over de voordelen van een hypotheek met NHG!
Eén van onze best bekeken animaties is die over de voordelen van NHG; van hulp bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals een scheiding of werkeloosheid, tot mogelijkheden om je woning te verduurzamen met NHG. We willen nieuwe klanten met deze keuze-animatie goed informeren over wat je van ons kunt verwachten, nu en in de toekomst.

Heb jij al even NHG, of overweeg je een hypotheek met NHG te sluiten? Dan is deze animatie ook interessant voor jou!
> Bekijk de animatie op nhg.nl/welkom
 
 
 
Erfpacht- en kortingsconstructies
Kritische blik op beleid om zo risico's voor consumenten te beperken
We zien dat steeds meer gemeenten, woningcorporaties en commerciële partijen erfpacht- en kortingsconstructies aanbieden. Woningen met een constructie zijn vaak beter betaalbaar. Hierdoor wordt het voor meer consumenten mogelijk een woning te kopen.

In de praktijk blijken de constructies (onbedoeld) niet altijd in het belang van de consument te zijn. Sommige constructies kunnen ertoe leiden dat de koper in de toekomst in een ongewenste situatie terecht komt.

Om te voorkomen dat consumenten in een onverantwoorde situatie terecht komen kijken we kritisch naar ons beleid voor de beoordeling en goedkeuring van constructies in combinatie met NHG.
> Lees meer
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2022 NHG