Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #3
29 september 2022
Wil je energie besparen?
Doe de gratis Isolatie-zelfscan
Veel mensen willen hun huis beter isoleren om energie te besparen. Want elke isolatiestap die je neemt, verlaagt de energierekening. We vinden het belangrijk dat jij ook hiervan profiteert. Behalve een lagere energierekening krijg je met een goed geïsoleerd huis meer wooncomfort en is het bovendien goed voor de waarde van je woning.

Wil jij weten waar je de bestaande isolatie van jouw woning kunt verbeteren? Doe dan de Isolatie-zelfscan om de verschillende onderdelen van je huis te checken. Zo kun je stapsgewijs toe naar een energiezuinige woning én houd je de energierekening betaalbaar. 
» Doe de zelfscan
 
 
 
Hoe moet het met je hypotheek na een scheiding?
Met NHG is er vaak meer mogelijk
Als je relatie eindigt en jij en je partner samen een koopwoning hebben, zijn er vaak twee opties: één van jullie blijft in de woning wonen en neemt de hypotheek over of de woning wordt verkocht. Als je een hypotheek met NHG hebt kun je in beide gevallen rekenen op ons vangnet.

We zetten ons er samen met jouw geldverstrekker voor in om het mogelijk te maken dat de hypotheek door één van beiden overgenomen kan worden. Zo kunnen we eenmalig een deel van de hypotheek aflossen. Hierdoor gaat het hypotheekbedrag omlaag en worden de maandlasten betaalbaar voor jou of je ex-partner. Is verkoop toch nodig en verkopen jullie het huis met verlies? Dan kan de restschuld worden kwijtgescholden. De schuld hoeft dan niet terugbetaald te worden. Wil je meer weten over hulp van NHG bij het eindigen van je relatie?
» Scheiden met NHG
 
 
 
Minder risico’s voor kopers van woningen met erfpacht- en kortingsconstructies
Nieuwe regels voor erfpacht- en kortingsconstructies in combinatie met NHG
Steeds vaker zie je woningen aangeboden worden met een erfpacht- of kortingsconstructie. Hierdoor is een woning vaak beter betaalbaar. Als je een woning koopt met erfpacht koop je namelijk niet de grond waar de woning op staat, maar betaal je bijvoorbeeld maandelijks een vergoeding voor het gebruik van de grond. Met een kortingsconstructie krijg je korting op de koopsom van de woning.

Deze constructies worden met goede bedoelingen opgezet, maar zijn vaak ingewikkeld. Ook kunnen ze in sommige situaties nadelig uitpakken voor jou als koper. We hebben daarom onze regels verbeterd waardoor kopers minder risico lopen.
» Dit verandert er
 
 
 
Poll
Zou jij je bankdata delen in ruil voor een passende hypotheek?
Het gebruik van data is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zo ook het delen van banktransactiedata. Hiermee kan een actueel inzicht worden gegeven in je transacties op één of meerdere lopende rekeningen. Jouw bankgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gedeeld met een andere bank zodat deze jou een passende hypotheek kan aanbieden. Op basis van je inkomsten en uitgaven. Natuurlijk  alleen met jouw toestemming.
» Geef je mening!
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2022 NHG