Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #1
3 april 2023
Krijg hulp als je jouw hypotheek niet meer kunt betalen
Je adviseur staat klaar om een oplossing te vinden

Slechts de helft (54%) van de Nederlandse huishoudens kan alle rekeningen zonder problemen betalen. En bijna 1 op de 5 Nederlandse huishoudens had het afgelopen jaar moeite met het betalen van de noodzakelijke kosten voor levensonderhoud. Dat blijkt uit onderzoek dat Deloitte jaarlijks samen met NIBUD en Universiteit Leiden doet naar de financiële gezondheid van Nederlandse huishoudens.

Je hypotheek vormt meestal een groot deel van de totale vaste lasten. Maak jij je zorgen of je die kunt (blijven) dragen? Of lukt het nu al niet meer om op tijd te betalen? Dan is het goed om te weten dat er mogelijkheden zijn om je hypotheek met NHG aan te passen. Zo kun je in je huis blijven wonen, met maandlasten die bij jouw situatie passen.

De hypotheek veranderen is altijd een samenwerking tussen je hypotheekadviseur, de geldverstrekker en jijzelf. Wil je iets veranderen? Zoek dan zo snel mogelijk contact met je adviseur voor goed advies. Er wordt dan gezocht naar een oplossing voor jou, waarbij NHG ondersteunt.

» Lees meer over het aanpassen van een hypotheek met NHG
 
 
 
Zo werkt de Arbeidsmarktscan 
Meer mogelijkheden voor een verantwoorde hypotheek 
Vaak wordt er gedacht dat je alleen een hypotheek kunt krijgen met een vaste baan. Maar ook zonder vast contract zijn er mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Bij NHG zijn we continu op zoek naar oplossingen om starters, flexwerkers en uitzendkrachten meer kansen te geven op een koopwoning. Een goed voorbeeld daarvan is de Arbeidsmarktscan.   
» Dit kan de Arbeidsmarktscan voor jou betekenen
 
 
 
Wil je je huis verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen?
Laat je inspireren!
Op de website van Nationale Duurzame Huizenroute kun je voorbeelden vinden van jouw type woning en bouwjaar en kun je in contact komen met huiseigenaren die al verduurzaamd hebben.
» Lees meer
 
 
 
Kies voor een carrière bij NHG
Bij NHG zijn we altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde mensen om ons team te versterken en onze producten te blijven verbeteren. Spreekt het je aan om voor een dynamische organisatie middenin de hypotheekmarkt te werken in een functie die er echt toe doet, terwijl je volop de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen? Bekijk dan de openstaande vacatures op onze website.
» Bekijk de vacatures
 
 
 
Wist je dat een hypotheek aanvragen eenvoudiger kan?
Gebruik van brondata maakt een werkgeversverklaring overbodig
Als je een hypotheek afsluit moet je als consument veel stukken aanleveren. Dit willen we als hypotheeksector veranderen, door bijvoorbeeld meer gebruik te maken van brondata.

Een document dat doorgaans voor veel frustratie zorgt bij een hypotheekaanvraag is de werkgeversverklaring. Deze gaat meestal een paar keer heen en weer voordat hij wordt geaccepteerd. Dit kost onnodig veel tijd. Gelukkig is hiervoor een brondata alternatief beschikbaar: het UWV-verzekeringsbericht. Dit bericht kun je via je DigiD rechtstreeks downloaden op de site van het UWV  en doorsturen naar je hypotheekadviseur, dus zonder tussenkomst van je werkgever. Op basis hiervan kan een hypotheekadviseur berekenen hoeveel je kunt lenen en is een werkgeversverklaring niet meer nodig. We zijn benieuwd: heeft jouw hypotheekadviseur jou verteld over deze mogelijkheid?
» Geef je mening
 
 Nee, maar ik wist er zelf van
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2023 NHG