Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #2
juni 2023
Verduurzamen? Je huis wordt meer waard
Waarom een duurzaam huis je later veel voordeel biedt
Zie jij mogelijkheden om je huis te verduurzamen? Naast een lagere energierekening en meer wooncomfort is er nóg een reden om aan de slag te gaan: je huis wordt meer waard. Funda deed onderzoek en komt uit op een gemiddelde waardevermeerdering van 7,2% als je het energielabel van je woning flink verbetert. De meeste woningzoekenden willen een huis met een goed energielabel en zijn bereid daar meer voor te betalen. Wanneer je je huis in de toekomst gaat verkopen, kun jij daar ook van profiteren.

Benieuwd wat jij kunt doen? NHG biedt verschillende mogelijkheden om energiebesparende maatregelen mee te financieren. Bekijk de mogelijkheden.
» Je huis energiezuiniger maken
 
 
 
Startersregelingen als oplossing voor koopstarters?
NHG en SVn geven duiding aan startersregelingen in Nederland
Starters met een laag of midden inkomen hebben het nog steeds moeilijk op de woningmarkt. Om meer starters toegang te geven tot een betaalbare koopwoning worden er startersregelingen ingezet. NHG en SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) hebben op verzoek van minister Hugo de Jonge alle beschikbare startersregelingen in kaart gebracht. Er zijn 18 beschikbare oplossingen.  Opvallend is dat er nog weinig gebruik wordt gemaakt van deze oplossingen. Ook hangt het sterk af van je woonplaats van welke regeling je gebruik kunt maken.   
» Lees meer over ons onderzoek
 
 
 
Veel huizenbezitters hebben stress om hun financiële situatie
Schakel hulp in bij zorgen. is is vaak meer mogelijk dan je denkt
Uit een onderzoek van NHG onder huiseigenaren blijkt dat maar liefst één op de vijf Nederlanders met een koopwoning en hypotheek zich zorgen maakt over zijn financiële situatie. 14% had de afgelopen 12 maanden moeite met het betalen van de woonlasten en 20% heeft ook wel eens een betalingsachterstand.

Heb jij een hypotheek en maak je je zorgen over de betaling? Denk niet dat je de enige bent, en trek snel aan de bel. Neem bijvoorbeeld contact op met je geldverstrekker. Of je hypotheekadviseur. Die staan klaar om samen naar jouw mogelijkheden te kijken. Heb je een hypotheek met NHG, dan kun je vertrouwen op een extra vangnet. Maar ook zonder hypotheekgarantie is er vaak meer mogelijk dan je denkt. 
» Lees meer over het vangnet van NHG
 
 
6% meer lenen met het Energiebespaarbudget
Neem bij het afsluiten van je hypotheek direct een budget mee voor energiebesparende maatregelen. Dat kan bij de aanschaf van huis, oversluiten of verhogen van de hypotheek. Bij het afsluiten van de lening hoef je nog geen keuze te maken voor de maatregelen die je wilt nemen. Maar zorg je wel dat je kunt verduurzamen. Dat biedt verschillende voordelen.
» Zo regel je budget voor energiebesparende maatregelen
 
 
Kom je werken bij NHG?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's
Wil jij werken op het snijvlak van consumenten, overheid en marktpartijen? Met veel ruimte om grenzen te verleggen en oplossingen te ontwikkelen. Op weg naar een goed functionerende woningmarkt voor iedere Nederlander.

Wij zoeken nieuwe collega's; in het bijzonder: een product manager, een senior beleidsadviseur en een mendix developer.
» Word jij onze nieuwe collega?
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2023 NHG