Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Editie #3
Oktober 2023
Verduurzamen? Begin met een energiebespaaradvies
Jouw startpunt voor een energiezuinig huis
Wil je energie besparen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met een energieadvies op maat weet je zeker welke maatregelen je kunt nemen voor een lagere energierekening. Energieadviseur Hugo Breuers vertelt waar je op moet letten bij het inwinnen van een betrouwbaar energiebespaaradvies.
» Lees de tips voor een betrouwbaar energieadvies
 
 
 
Gaan je partner en jij uit elkaar?
Het is vaak mogelijk dat één van jullie in de woning blijft wonen.
In Nederland gaan jaarlijks zo’n 25.000 tot 30.000 stellen uit elkaar, zowel vanuit een huwelijk als geregistreerd partnerschap. Heb je samen een koophuis? Er zijn dan gelukkig verschillende mogelijkheden om het huis te behouden. Ook als de hypotheeklasten te hoog lijken voor jou of je ex-partner. Vaak kan jouw geldverstrekker verschillende dingen doen om de hypotheek betaalbaar te maken voor één van beiden. De aflossingsvorm van een deel van de hypotheek kan bijvoorbeeld aangepast worden. Ook het verlengen van de looptijd  of het aanpassen van de rente is eventueel mogelijk. Er kan vaak meer dan je denkt! 

Het is wel belangrijk om snel contact op te nemen met je hypotheekadviseur of geldverstrekker als je partner en jij uit elkaar gaan. Die zoekt dan samen met jou en eventueel NHG naar mogelijkheden om het huis en de hypotheek (verantwoord) te behouden.
» Lees meer
 
 
 
6% meer lenen met het Energiebespaarbudget
Neem bij het afsluiten van je hypotheek direct een budget mee voor energiebesparende maatregelen. Dat kan bij de aanschaf van huis, oversluiten of verhogen van de hypotheek. Bij het afsluiten van de lening hoef je nog geen keuze te maken voor de maatregelen die je wilt nemen. Maar zorg je wel dat je kunt verduurzamen. Dat biedt verschillende voordelen.
» Zo regel je budget voor energiebesparende maatregelen
 
 
 
Een hypotheek met NHG, een verstandige keuze! 
Bekijk de animatie over ons vangnet
Heb jij al even NHG of overweeg je een hypotheek met NHG te sluiten? Bekijk dan onze animatie over de voordelen van NHG; van hulp bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals een scheiding of werkeloosheid, tot mogelijkheden om je woning te verduurzamen met NHG. We willen je met deze keuze-animatie goed informeren over wat je van ons kunt verwachten, nu en in de toekomst.
» Dit kunnen we voor je betekenen
 
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2023 NHG