Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
April 2024
Doorstromen naar een woning die past bij jouw levensfase
Woonfinanciering voor senioren 
Vanaf je 57e levensjaar wordt je (toekomstige) pensioen meegerekend bij het afsluiten van een hypotheek. Dit kan betekenen dat je minder kunt lenen dan je had gehoopt. Gelukkig heeft NHG oplossingen voor twee veelvoorkomende situaties: de Verhuisregeling en de Tijdelijk Tekort regeling. 
» Lees meer over deze NHG-regelingen voor senioren
 
 
 
Er kan veel met NHG 
Het kan gebeuren dat als je woonsituatie verandert je de hypotheek op je woning niet meer kan betalen. Op zo'n moment is er veel te regelen; wat gebeurt er bijvoorbeeld met de woning? Heb je een hypotheek met NHG, dan kun je rekenen op ons vangnet. Wij zijn er om je te helpen als het nodig is.
» Bekijk de animatie
 
 
 
Wil je jouw woning verduurzamen? 
Maak gebruik van de ISDE subsidie 
Ga jij ook aan de slag met het verduurzamen van je woning? Dan kun je voor een aantal maatregelen subsidie krijgen van de overheid. Op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) lees je hoe je in aanmerking komt voor subsidie en hoeveel je krijgt. Het bedrag is afhankelijk van het soort en het aantal maatregelen dat je laat installeren.  
» Bekijk de mogelijkheden op rvo.nl
 
 
 
Handig: het digitale NHG-certificaat
Heb je de afgelopen maanden een hypotheek met NHG afgesloten? Dan ontvang je binnenkort een welkomstbrief met informatie over NHG. In deze brief vind je ook een link naar een digitaal NHG-certificaat; de bevestiging van jouw hypotheekgarantie. 

Het digitale NHG-certificaat kun je eenvoudig downloaden op je computer en kan van pas komen als je met NHG, jouw geldverstrekker of adviseur contact hebt over jouw hypotheek met NHG.

Ook bestaande klanten die geen certificaat (meer) hebben en dit graag willen kunnen een digitaal exemplaar opvragen. Neem contact met ons op via info@nhg.nl, dan zorgen we dat je dit ontvangt.

Ben je benieuwd hoe je een digitaal certificaat opvraagt? We hebben een animatie gemaakt waarin je kunt zien hoe dit in z’n werk gaat.
» Bekijk de uitleganimatie
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2024 NHG