Lees meer over de voordelen van een hypotheek met NHG
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Juni 2024
Wil je jouw woning verduurzamen? 
Een goed begin geeft houvast 
Wist je dat woningen met een goed energielabel meer waard zijn? En dat de verkoopwaarde van deze woningen zelfs harder stijgt dan die van woningen met een minder goed label? Handig op het moment dat je je huis wilt verkopen. Bovendien krijg je er veel wooncomfort voor terug. Denk je wel eens na over het verduurzamen van je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen of wat de juiste maatregelen zijn voor jouw huis? Laat je dan adviseren door een gecertificeerd energieadviseur. Dan weet je zeker welke maatregelen je het beste kunt nemen voor jouw huis. Vind een gecertificeerd adviseur bij jou in de buurt.  
» Bekijk de mogelijkheden
 
 
 
Dit kan de Arbeidsmarktscan voor jou betekenen
Meer mogelijkheden voor een verantwoorde hypotheek
Vaak wordt er gedacht dat je alleen een hypotheek kunt krijgen met een vaste baan. Maar ook zonder vast contract zijn er mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Bij NHG zijn we continu op zoek naar oplossingen om starters, flexwerkers en uitzendkrachten meer kansen te geven op een koopwoning. Een goed voorbeeld daarvan is de Arbeidsmarktscan. 
» Bekijk wat de arbeidsmarktscan voor jou kan betekenen
 
 
 
Het vangnet van NHG 
Het kan gebeuren dat als je woonsituatie verandert je de hypotheek op je woning niet meer kan betalen. Op zo'n moment is er veel te regelen; wat gebeurt er bijvoorbeeld met de woning? Heb je een hypotheek met NHG, dan kun je rekenen op ons vangnet. Wij zijn er om je te helpen als het nodig is.
» Bekijk de animatie
 
 
 
Nog maar kort ondernemer, en wel een huis kopen?
Dat kan met de Inkomensverklaring Ondernemer
Als je langer dan één jaar als zelfstandig ondernemer werkt, kun je met de Inkomensverklaring Ondernemer in aanmerking komen voor een hypotheek met NHG. Wat houdt dit precies in?
  • Onafhankelijke rekenexperts stellen het inkomen vast: De Inkomensverklaring Ondernemer is een uitgebreide analyse van je onderneming over de afgelopen 3 jaar (of korter als je onderneming nog niet zo lang bestaat). Hiermee wordt het toetsinkomen bepaald, wat essentieel is voor het verkrijgen van een hypotheek.
  • Aanvragen via verschillende kanalen: Je kunt de Inkomensverklaring Ondernemer zelf aanvragen, maar ook via een hypotheekadviseur of geldverstrekker. Kies de optie die het beste bij jou past.
  • Snel duidelijkheid: binnen 5 dagen na aanvraag ontvang je de verklaring. Dit geeft je helderheid over je financiële mogelijkheden voor een hypotheek met NHG.
» Meer weten? Zo regel je NHG als ondernemer
 
 
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2024 NHG