Update Coronacrisis Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Nieuwsflits
 
8 april 2020

NHG is er voor kwetsbare groepen

Beste lezer,

NHG is er om kwetsbare groepen verantwoorde toegang tot de hypotheekmarkt te bieden en kan een vangnet bieden als het misgaat. Juist in tijden van crisis staan wij voor mensen klaar, zo ook bij de coronacrisis.

Wat NHG kan betekenen voor mensen die vanwege de coronacrisis in kwetsbare situaties terecht komen lichten we in deze podcast toe. Bijvoorbeeld het niet meer kunnen betalen van de hypotheek.
» Beluister podcast
 
Delen
Facebook
 

Geen gedwongen verkopen van huizen gedurende coronacrisis

Samen met Minister van Veldhoven voor Milieu en Wonen, hypotheekverstrekkers en woonpartijen (Nederlandse Vereniging van Banken, het Verbond van Verzekeraars en Vereniging Eigen Huis) hebben wij afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat huiseigenaren niet op straat komen te staan ten tijde van de coronacrisis. Hypotheekverstrekkers zoeken met huiseigenaren naar oplossingen en gaan in deze periode niet over tot gedwongen verkopen van woningen.
» Lees meer
 
Delen
Facebook
 

Meer informatie - Input & Suggesties
Op de homepage van nhg.nl staan de veelgestelde vragen rondom de coronacrisis. Deze worden continu bijgewerkt o.b.v. veelgestelde vragen bij ons Service Center. 

Daarnaast ontvangen we graag jullie input m.b.t. oplossingsrichtingen. We zijn benieuwd naar jullie suggesties en/of situaties waar jullie tegenaan lopen.

Alle input is welkom en kan gedeeld worden met onze beleidsdesk@nhg.nl.
» FAQ's
 
Delen
 
Updates 
Wij geven regelmatig updates wat NHG voor je kan betekenen met betrekking tot de coronacrisis. Check daarvoor ook onze website en social media kanalen.

Vriendelijke groet,

Arjen Gielen & Carla Muters
Raad van Bestuur
 
Delen
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Facebook
Copyright © 2020 Nationale Hypotheek Garantie
...