Expertinformatie voor beheerprofessionals
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden  -  Bekijk de online versie
 
Infobulletin Operations
 
Editie #4
20 december 2022
Beste relatie,

In dit infobulletin lees je het laatste nieuws over mogelijkheden in beheer met NHG. We hopen dat deze informatie jou helpt, maar ook dat je contact met ons opneemt als je ergens meer over wilt weten.

Je kunt ons bereiken op 030 5500 520. Of stuur een mail naar operations@nhg.nl. We zitten klaar om met je mee te denken!

Team Operations NHG
 
 
Resultaten tevredenheidsonderzoek

Elk jaar onderzoeken we in het najaar via een online vragenlijst hoe tevreden ketenpartners  zijn over de dienstverlening van NHG. Dit jaar beoordelen jullie ons als organisatie met een 8,1 en daar zij wij blij mee! Een goede samenwerking met de markt is immers essentieel voor het realiseren van onze doelstellingen. 

Positief over NHG in het beheerproces 
Jullie zijn in stijgende lijn tevreden over NHG in het beheerproces. Dit enthousiasme wordt het meest gevoed door de redelijkheid van de oplossing voor de klant. In de reacties lezen we bijvoorbeeld “Geldverstrekkers zouden ook altijd het beheerproces van NHG voor hypotheken zonder NHG moeten volgen.” Ook het contact met team Beheer van Operations krijgt een goed rapportcijfer. Wij zetten ons dagelijks met onze ziel en zaligheid in om jullie te helpen met klanten met (financiële) problemen. Uit dit onderzoek blijkt dat dit gewaardeerd en gezien wordt. Dit nemen we mee naar 2023.

Kansen
Er zijn ook verbeterpunten aangedragen, zoals verschillen in de voorwaarden tussen NHG en geldverstrekkers. Ook kunnen de invoervelden in MijnNHG.nl. duidelijker. Hier gaan we zeker mee aan de slag. 

Dankjewel 
We willen je hartelijk bedanken voor je deelname aan het onderzoek. Jouw feedback wordt zeer gewaardeerd. Mocht het je dit jaar niet zijn gelukt maar heb je wel interesse om deel te nemen? Laat het ons weten dan ontvang je een uitnodiging voor het 2023 onderzoek.

» Ik ontvang graag een uitnodiging voor het ketenpartneronderzoek
 
 
 
Maak kennis met... René van Hilten

Als klantmanager van het expertteam Operations zoek ik samen met geldverstrekkers en adviseurs naar het beste resultaat voor consumenten met financiële stress of life-event problemen.
Voor een aantal geldverstrekkers ben ik het aanspreekpunt voor operationele zaken. Mijn expertise ligt van oudsher in het bijzonder beheer.
 
Woningbehoud
Er wordt contact met ons opgenomen als hulp nodig is voor consumenten met (mogelijke) betalingsproblemen. Woningbehoud staat in die situaties bij ons centraal en om dat te realiseren is veel mogelijk. Vaak meer dan men denkt! Het geeft mij energie om dan in gesprek met de geldverstrekkers en adviseurs een oplossing op maat te realiseren.
 
Plezier en samenwerken
Dat samenspel én de samenwerking met mijn collega's geeft veel plezier maar ook veel voldoening. Werken bij NHG betekent dat je echt iets kan doen voor consumenten en dus het verschil kan maken.
 
Kunnen we met jou meedenken over een  mogelijke oplossing? Of wil je gewoon even sparren? Bel ons, we horen graag van je!
 
Groet,
René

PS. In infobulletin #3 stelt mijn collega Sandra zich aan je voor. Je vindt het artikel hier.

 
 
Webinar: V&N 2023
Per 1 januari gelden nieuwe Voorwaarden en Normen (V&N). In het vorige infobulletin hebben we al wat wijzigingen voor je op een rij gezet die betrekking hebben op beheer. Zoals verbeteringen in het proces bij gedeeltelijk royement en de mogelijkheid om hoofdelijk ontslag (OHA) te realiseren met een ontruimingsverklaring.

In het 'NHG V&N in 2023' webinar gaan onze productmanagers Finn Grove en Marnix Scholte en financieel planner Rob Bar dieper in op deze en andere belangrijke aanpassingen. Zo ben je in 20 minuten bijgepraat over de nieuwe V&N. 
» Bekijk  hier het webinar
 
 
 
Fijne feestdagen
Namens alle medewerkers van NHG wensen we je fijne feestdagen en een goed 2023! 
 
 
Nog geen abonnee?
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van al het nieuws vanuit de afdeling Operations van NHG.
» Meld je aan
   
 
www.nhg.nl KvK: 41158179
Volg ons: Facebook   Linkedin   Youtube   Twitter
Copyright © 2022 NHG